كلاس هاي الكترونيكي
برگزاری کلاس های درسی دانشگاه پیام نور خراسان شمالی بصورت الکترونیکی

.

بسمه تعالی

ضمن تبریک سال نو و با آرزوی تندرستی برای کلیه ی هموطنان عزیز، پیرو تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا مبنی بر ادامه تعطیلی دانشگاه ها و مراکز آموزشی، همچنین تاکیدات ریاست عالیه دانشگاه پیام نور و ریاست محترم دانشگاه پیام نور خراسان شمالی، به استحضار می رساند کلیه ی دروس نظری مراکز و واحد های این استان در نیمسال دوم تحصیلی 99-98 از هفته آینده بصورت الکترونیکی برگزار شود.

لازم به ذکر است که برنامه کلاسی و همچنین فایل راهنمای مربوطه و سایر اطلاعات تکمیلی در روزهای آینده به اطلاع دانشجویان عزیز و اساتید محترم خواهد رسید.

شایان ذکر است کلاس های درسی دانشگاه پیام نور خراسان شمالی از اسفند سال گذشته بصورت الکترونیکی توسط چند تن از اعضای هیئت علمی آغاز شده است .

آدرس سایت: http://lms.nkh-pnu.ac.ir

کاربر دانشجویان عزیز ---> Username: شماره دانشجویی ؛ Password: شماره ملی(بدون صفر ابتدایی)

کاربر اساتید محترم ---> Username: شماره استادی ؛ Password: شماره ملی(بدون صفر ابتدایی)

** امکان تغییر رمز عبور وجود دارد.