كوچك يا بزرگ كردن بخش :.مناسبت روز
26 مهر آغاز هفته تربیت بدنی گرامی باد برهمه ما واجب است که ورزش را در تمام زمینه ها جدی بگیریم.(مقام معظم رهبری)

ورزش به عنوان یکی از مهمترین ارکان تأمین شادابی و سلامتی جسم و روح و نیز شاخص اصلی اجتماعی و فرهنگی در زندگی امروز نقشی اساسی و بنیادی دارد و برهمین اساس نه تنها یک روز، بلکه تمام روزها و ساعات زندگی را تحت الشعاع قرار میدهد.

ورزش آهنگ موزون سلامتی، نماد قدرت، همت ، صلابت، ایستادگی و ارزش های والای انسانی است و بدون شک یکی از محورهای اساسی دستیابی به توسعه پایدار جوامع به حساب می آید. سلامتی و نشاط عمومی که خود تولید ارزشمند پرداختن به ورزش است موجب ایجاد فضایی صمیمی و آکنده از مهر و صفا در بین آحاد مختلف مردم شده و توان و روحیه آنان را در زمینه های مختلف کاری، امور شخصی و حتی وظایف و تکالیف دینی مضاعف می نماید که سرانجام آن دستیابی به توسعه پایدار در جامعه می باشد؛ از سویی در کنار توسعه فرهنگ ورزش در بین عموم مردم با تأمین و تجهیز اماکن ورزشی، کسب عناوین ارزشمند قهرمانی در ورزش حرفه ای باعث غرورملّی، عزّت و اقتدار کشور عزیز اسلامیمان و سرمنشأ نشر فرهنگ و ارزشهای ملّی و اسلامی می شود که بسی دلنشین است و می با یست همه با هم برای اعتلای نام زیبا و پرچم مقدّس جمهوری اسلامی ایران در تمامی عرصه های بین المللی، جهانی، المپیک و آسیایی با استعانت از درگاه حضرت حق با برنامه ریزی ، تدبیر، تلاش و همّت بلند گام برداریم تا در کنار جامعه ای سالم و با نشاط، گنجینه ای از قهرمانان و پهلوانان غیور و با ایمان در ورزش کشور داشته باشیم.